FAQ

Hvordan skifter jeg farve/hold?

Du kan skifte hold ved at købe en Team Medallion i Shoppen. Pr. september 2019 koster den 1000 coins.

En Team Medallion kan bruges én gang og en ny kan først bruges efter 265 dage.

Med den høje pris og at den kun kan bruges én gang om året, er det en sag man bør vurdere grundigt inden man skifter.

Hvad er et EX-raid?

EX-raids er specielle raids der bliver afholdt med jævne mellemrum. Det specielle ved EX-raids er at man skal have en invitaion for at kunne deltage, hvis man bare dukker op, vil man ikke kunne gå ind i raidet.

Mewtwo var den første raid boss i EX-raids og pr. september 2018 er Deoxys blevet ny boss efter Mewtwo blev tilgængelig i almindelige legendary raids.

Hvordan bliver jeg inviteret?

Der er ikke nogen sikker måde at blive inviteret på. Du skal finde ud af hvilke gyms i dit område der er EX-gyms. Hvis du raider ofte i disse gyms, vil din chance for at modtage en invitation blive bedre. Hvis du ikke raider i de pågældende gyms overhovedet, vil du ikke kunne få invitationer.

Du vil kunne gå ind i et gym og se oppe i højre hjørne om det er et EX-gym. Alternativt kan du spørge i din lokale gruppe på facebook, hvis en sådan findes.

Efter september 2018 kan man invitere en ven der ikke har modtaget en invitation, hvis man er mindst Ultra friends i spillet.

Hvad er IV?

IV er en Pokemons interne værdier, de kan ses ved at vurdere en Pokemon.

IV-totalen måles i procent og er en sammenfatning af tre værdier mellem 0 og 15: angreb, forsvar og udholdenhed. En 100% pokemon vil således have 15 i alle tre værdier.

Når man trykker på “Appraise” i spillet, får man tre barer, der hurtigt viser en Pokemons værdier. Herudover får man 1, 2 eller 3 stjerner efter hvor høje værdierne er. I oversigten over ens Pokemon, kan man således skrive 1* i søgefeltet og få vist sine dårligste Pokemon opgjort på IV.

For at udregne procenten kan man lægge de tre værdier sammen, lægge 5 til og gange med 2. Denne værdi vil være i den høje ende af den egentlige IV fordi 0+0+0+5*2 vil give 10 i stedet for 0. 15+15+15+5*2 vil derimod passe med 100%.

IV kan ikke ændres medmindre man bytter en pokemon med en ven i spillet. Når man udvikler en pokemon, vil udviklingen have samme IV.

Back To Top