Er du klar til Gengar Day i morgen

Er du klar til Gengar Day i morgen

Så går det snart løs med Gengar Raids over det hele som vi kender fra Articuno, Zapdos og Moltrs dagene.

Eventet finder sted i morgen lørdag fra kl. 11 til 14 som sædvanligt. Tiderne er kontrolleret i forhold til at vi er tilbage på normaltid.

I de tre timer vil Gengar være tilgængelig som Raid boss over det hele og man vil kunne få 5 gratis raid passes. Hvis man gemmer ét fra i dag, giver det i alt 6 gratis raids.

Shadow Claw bliver nok desværre ikke tilgængeligt til Gengar igen. I stedet vil den enten få Psychic eller Lick som eksklusivt move, hvoraf Lick bestemt er at foretrække og endda, i visse situationer, det bedste move. Derudover er der chance for at fange en shiny Gengar.

I forhold til normalt vil Gengar være en tier-4 raid boss i stedet for tier-3 og den vil således have over 31000 cp. Derfor kan den ikke tages alene, men i stedet af to gode spillere eller omkring 4 over level 30.

Hvis du har gode Gastly eller Haunters, så skulle du også kunne udvikle dem i dette tidsrum for at få ét af de eksklusive moves.

Som altid opfordrer vi til at man prøver at bytte de dårligste IV Gengars man fanger for at få en der er bedre og måske endda lucky.

100% IV vil være 1496 cp og hvis den er weather boosted, vil det være 1870 cp. Den er boosted i overskyet og tåget vejr.

Læs den officielle besked ved at klikke her.

Back To Top