Hvad har vi lært om Deoxys i dag?

Hvad har vi lært om Deoxys i dag?

Wauw! Sikke anderledes det er blevet at raide EX raids efter de nye justeringer og udskiftningen af Mewtwo med Deoxys.

Derfor samler vi lige op på hvad vi har lært efter de første raids i dag.

Deoxys er ikke Mewtwo

Der er selvfølgelig forskel på pokemons, men i Mewtwo fik vi en super all-round pokemon som er virkelig stærk i angrebet og ok i de andre aspekter.

Der er vi slet ikke med Deoxys. Vi har fået en pokemon med et super angreb, men med virkelig dårlige sekundære stats, hvilket gør den til noget af en glaskanon.

Man kan sige at det giver en mulighed for at blive bedre til at undvige angreb og hvis man bliver god til det, er Deoxys en udmærket angriber i mangel på bedre.

Stemningen er ikke den samme

Dette er ikke kun en dårlig ting. Efter at man kan invitere venner med, er grupperne blevet større og der er flere der kender hinanden. Flere får muligheden for at raide Ex raids.

Desværre lagde vi mærke til at der ikke blev snakket så meget om Deoxys efter raidet og om man havde fået en med god eller dårlig IV.

Der blev mere hyggesnakket og selvom det er fedt, giver det os en grund til at tro at Deoxys langt fra bliver så spændende og eksklusiv som Mewtwo var.

Måske er det netop Niantics plan at EX raids skal være mere tilgængelige og normale. Faktisk vil vi hellere raide Mewtwo end Deoxys lige nu.

Deoxys plads i spillet

Deoxys situation minder meget om de legendariske bæster Entei, Raikou og Suicune som lige nu cirkulerer i Research Breakthrough; de er super at få hvis man ikke har den, men de er ikke de bedste længere og nogen er faktisk ikke direkte brugbare i spillet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top