Hvad ønsker du dig til halloween?

Hvad ønsker du dig til halloween?

Den amerikanske youtubekanal FLW Videos har lavet en oversigt over drømmescenariet til dette års halloween event. Du kan se videoen i bunden af artiklen, og vi vil gennemgå højdepunkterne her.

Sidste år var halloween et at de store højdepunkter i Pokemon Go. Der var dobbelt candy fra både fangede pokemon, pokemon som man sendte til professoren samt dem man fik fra sin buddy.

Der blev frigivet 5 nye ghost pokemon fra 3. generation i spillet og flere af dem kunne findes i en shiny udgave.

I år falder halloween på onsdag d. 31. oktober og det er lige deromkring hvor Mewtwo eventet udløber og denne ikke længere er legendary raid boss. Så skal der jo en ny raid boss ind.

Én af de 8 ghost types der findes i 4. generation er nemlig Giratina, som er legendary og det kunne da være en lækker overraskelse hvis den tog over fra Mewtwo i raids. Giratina er i forvejen en legendary som mange ser frem til i 4. generation.

Hvis Niantic skulle finde på at tilføje dark types til eventet også, er der en mulighed for at f.eks. Akakazam eller Gengar bliver shiny.

Hvis Gengar kunne få Shadow Claw tilbage som charge move under eventet ligesom man gjorde med Snorlax og Body Slam, ville det være en fantastisk mulighed for dem der ikke nåede at få det før det udgik.

Se FLW’s ønskeseddel i videoen herunder:

One thought on “Hvad ønsker du dig til halloween?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top