Nye ændringer til Pokemon Go

Nye ændringer til Pokemon Go

Niantic har, her til aften, lagt en artikel op på pokemongolive.com som mere end antyder at de tre starters i generation 4 er på vej til spillet.

Det ses i en teaser-video som viser små dele af en Turtwig i græsset, en Chimchar i sin hule og noget der svømmer under isen, som kan være Piplup.

Derudover ser vi to lysende øjne i mørket og i vores optik, kan det kun være Giratina, som er legendary og som vi har omtalt lidt i denne nyhed.

Se videoen herunder:

Udover videoen, skriver Niantic at de, i de kommende uger, vil lave to nøgleændringer i spillet:

Ændringer til hvordan pokemon spawner. F.eks. vil der være mere varierede pokemons at finde i et område og vejret vil have mindre indflydelse på hvilke pokemons der findes.

Parker og naturreservater vil have endnu mere varierede spawns og det betyder forhåbentlig at vi ikke længere skal kigge på de samme pokemons hele tiden når der ikke er events.

Sidst er der en stor ombygning af pokemons effektivitet på vej for at skabe bedre balance i spillet. Det betyder at der bliver mindre forskel på hvor nyttige forskellige pokemons er i kamp, hvor f.eks. en pokemons forsvar vil få mere betydning.

Det betyder:

  • At pokemons CP vil blive justeret.
  • HP og Defence vil blive justeret så der bliver mindre forskel på høj og lav.
  • Defence og Stamina vil blive ombalanceret så defensive pokemons vil blive mere nyttige i kamp.

Sidst skriver de at ovennævnte formentlig ikke vil blive de sidste ændringer til spillet i de kommende uger.

Vi er meget spændte på hvordan det vil ændre spillet fundamentalt eller om det bliver en mindre justering i det store løb, men vi kan godt være enige i at spillet kan være ensformigt i dag og at det er de samme pokemons vi jagter hele tiden.

One thought on “Nye ændringer til Pokemon Go

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back To Top