Opdateret: Gengar Day blev pludselig interessant

Opdateret: Gengar Day blev pludselig interessant

Gengar med Shadow Claw som quick move kan ikke fås længere så mange har gået og ventet på at dette angreb skulle komme tilbage til en speciel event.

Omvendt vil den der har den miste lidt af den specielle værdi som et eksklusivt angreb har. Især fordi det er bedre generelt til Gengar.

Niantic har prøvet at gøre alle glade med først at melde ud at det eksklusive angreb på dagen bliver Psychic. Et angreb som ikke just fik nogen til at juble.

Senere er det meldt ud at Gengar får et ekstra eksklusivt angreb, nemlig Lick som er konkurrencedygtigt med Shadow Claw ved at det har en lavere DPS (skade pr. sekund) men til gengæld vil det kunne bruges oftere og lade hurtigere op til Shadow Ball, som er det bedste Charge angreb.

Dagen bliver lørdag d. 3. November fra 11-14 (normaltid) hvor Gengar er tilgængelig i raids i alle gyms hvor der ikke er inviteret til EX raids der finder sted efter eventet.

Bemærk at Gengar på denne dag bliver tier 4 og altså kræver lidt flere trænere at slå sammenlignet med de tier 3 raids den kører i lige nu.

Som på fugledagene vil Gengar kunne være shiny og man får 5 gratis raid passes (fra 5 forskellige gyms)

Back To Top