De mest populære Pokemon spil gennem tiden

De mest populære Pokemon spil gennem tiden

Lige siden ”Pokemon Red” og ”Pokemon Green” udkom helt tilbage i 1996 i Japan, har Pokemon været et verdensfænomen, som blot er blevet mere og mere velkendt og i stigende grad mere populært. Berømmelsen har ikke blot ført til flere Pokemon spil, men selv TV-serien af samme navn har opnået stor succes.

De to spil, der startede det hele, ”Pokemon Red” og ”Pokemon Green” blev hurtigt så populære, at man selv samme år udgav et tredje spil, som ikke skulle være lige så meget bygget op omkring det japanske marked, men skulle have et mere internationalt fokus, eller i hvert fald en mere international version.

Spillet hed ”Pokemon Blue”, og det var altså netop dét spil, der dannede grundlag for det internationale marked, og som fik bygget flere internationale versioner op omkring sig. Er du en til små spil til at fordrive tiden, så kan du finde flere spil på spilbyen.dk.

De versioner af det populære spil, der skulle sælges mere internationalt, blev kaldt det samme som de versioner af spillet, som de var blevet lavet ud fra, og derfor blev ”Pokemon Red” og ”Pokemon Blue” altså solgt på internationalt plan allerede to år efter. Det var nemlig i 1998, at det amerikanske marked bød på de populære spil, og i 1999 var de ligeledes at finde i Europa.

”Pokemon Green” er aldrig blevet udgivet internationalt, og dette spil har derfor kun været udbudt i Japan, og derfor er der ikke særlig mange der kender til det, trods det blandt andet var netop det spil, der var startskuddet til det verdenskendte fænomen, Pokemon.

Nye generationer af Pokemon spil kom til

Der har sidenhen været mange generationer af Pokemon spillene, og man kalder altså førnævnte spil for den første generation, som blev udgivet til Game Boy.

De fleste kender godt til det eventyrlige Pokemon-univers, og i mange af spillets versioner befinder man sig i Kanto-regionen, og det er ofte i store træk det samme, man skal igennem i alle versionerne, hvor det blot udbuddet af pokemoner, der varierer og udvides mellem de forskellige spil.

Der laves stadig Pokemon spil til den helt store guldmedalje den dag i dag, og nogle særligt populære lige nu er blandt andet Pokemon Sun & Moon 7 booster og Pokemon Super Portfolio Pack. Noget, der tog verden med storm, var Pokemon Go, som for alvor løftede spillets popularitet på ny.

Det kan du læse mere om på denne artikel.

Back To Top