Feebas får sin egen dag

Feebas får sin egen dag

Januars Community Day er med Totodile, men Feebas får også sin egen mini-dag i Pokemon Go og det bliver en research-dag lige en uge efter Totodiles dag.

Lørdag d. 19. januar starter eventet kl. 11 og det slutter igen kl. 14 samme dag. Det er samme tidsrum som vi kender fra Community Day og de andre temadage med fugle, Gengar osv.

I den periode vil det være muligt at få opgaver fra pokestops der giver et møde med Feebas som belønning og det vil endda være muligt at fange en shiny Feebas. Opgaverne kan kun fås i dette tidsrum, men de kan sagtens løses senere

Feebas er lidt speciel fordi den kræver at man går 20 km med den som buddy før den kan udvikles, men den er relativt sjælden, så benyt muligheden for at få noget candy og måske en shiny med høj CP.

Feebas udvikles til Milotic, som er en lidt lettere udgave af Gyrados hvis den har water type angreb (Waterfall og Surf), men den kan også bruges som en effektiv dragon-angriber hvis den udstyres med dragon/ice type angreb, nemlig Dragon Tail og Blizzard.

God fornøjelse!

Back To Top