Sådan får du fat i Melmetal

Melmetal

Sådan får du fat i Melmetal

Melmetal

Da Niantic sidste år slap den lille Meltan fri, først efter en community day og senere som en Special Research opgave, var det for at gøre opmærksom på Nintendo Switch og spillet Pokemon Let’s Go.

Den lille Meltan kan udvikles til Melmetal, men det kræver hele 400 candy sparet op, og modsat f.eks. Magicarp kan man ikke fange den i det fri. I hvert tilfælde ikke endnu.

Det giver os to muligheder for at fange Meltan og lidt flere til at få candy til den.

Sådan får du Meltan

Først skal du selvfølgelig have fat i Meltan, og det kan du få ved at gennemføre Special Research questen, som giverdig mulighed for at fange pokemonen og med et pinab bær, giver det 6 candy. Herefter får du 5 for at gennemføre opgaven. Der er stadig langt fra 11 til 400!

Den næste mulighed er at finde en person i dit netværk som har en Nintendo Switch og spillet Pokemon Let’s Go Eevee eller Pikachu. Så kan du koble telefonen sammen med Switchen over bluetooth, overføre en pokemon fra telefonen til switchen (lige meget hvilken) og få en Mystery Box.

Når du åbner denne vil der dukke Meltans op i løbet af den næste halve time. Dette giver op til 19 Meltans og med pinab bær på dem alle, giver det 114 candy plus dem du får for at slette den du ikke vil bruge. Efter en syv dages ventetid kan du gøre dette igen (her skal du bruge en Switch igen).

Sådan får du mere candy til Meltan

Du kan vælge at bruge Meltan som din buddy og tjene candy den vej, men som mythical Pokemon, kræver det 20 km pr. candy!

Du kan også bytte Meltans med dine venner, men det giver maks 3 candy afhængigt af hvor langt fra hinanden de er fanget, og man kan kun bytte én om dagen fordi den tæller som Special Trade.

Sidst kan du bruge rare candy på at fylde op, hvis du da ikke har andet at bruge dem til 🙂

Det mest effektive er klart at få fat i én der har en switch og gøre det tre gange.

Med dem du sletter og bytter, burde du komme tæt på og hvis du støder ind i et dobbelt candy event, går det endnu hurtigere.

Meltan er svær at få og Melmetal er endnu værre, så det kræver lidt held og gode medspillere hvis du ikke skal bruge laaaang tid på at få den.

God fornøjelse derude!

 

Back To Top