Sådan får du coins i Pokemon Go

Sådan får du coins i Pokemon Go

Coins er rare at have i Pokemon Go. De er den eneste måde at udvide antallet at pokemon eller items du kan opbevare ad gangen.

De er også nødvendige hvis du vil deltage i mere end ét raid om dagen eller hvis du akut mangler bolde.

Køb coins

Det letteste er at købe coins i shoppen i spillet, men det kræver selvfølgelig at du får penge op af lommen. 100 coins koster 5-6 kroner afhængigt af om du er på iPhone eller Android og det svarer til ét raid pass eller en halv opgradering af din opbevaring.

Æg koster 150-200 coins afhængigt af hvilken slags du vælger.

Optjen coins ved at forsvare gyms

Du kan få gratis coins ved at forsvare gyms. Det giver dig 1 coin for hver 10 minutter du forsvarer et gym og de bliver udbetalt når din pokemon bliver slået ud.

Inden du går i gang med at overtage alle gyms i byen, skal du vide at der er en grænse på 50 coins om dagen uanset hvor mange gyms du forsvarer.

Det vil sige at du ikke behøver at forsvare i mere end ca. 6 timer samlet og at et ny periode starter ved midnat.

Derfor kan det ikke betale sig at stå i flere dage i gyms for at få coins. Der er det faktisk bedre at blive slået ud ind imellem og derefter overtage det igen dagen efter.

Køb coins med Google point (Android)

Hvis du bruger en Android telefon, kan du downloade app’en Google Panel og deltage i korte spørgeundersøgelser. Disse indholder oftest 2-3 spørgsmål og giver typisk fra 50 øre til 2-3 kroner pr. undersøgelse. I løbet af kort tid har du råd til lidt ekstra raid passes eller måske en boks hvis du sparer op.

One thought on “Sådan får du coins i Pokemon Go

Comments are closed.

Back To Top