Stor opdatering til Mega udviklinger

Stor opdatering til Mega udviklinger

Siden Mega Pokemon blev introduceret i spillet, er der allerede kommet én opdatering til hvordan de fungerer, da man f.eks. gjorde det billigere i Mega Energy at opgradere en Pokemon.

Denne gang er det en større opdatering af hvordan Mega Pokemon fungerer og det bliver endnu en gang billigere og, ikke mindst, lettere at opgradere en Pokemon.

Opgraderingerne er, i første omgang, trådt i kraft i Australien og New Zealand og kommer snart(!) til resten af spillerne.

Mega raids bliver lettere

For det første vil Niantic gerne have at Mega raids går længere væk fra legendary raids og bliver lettere at tage. De nævner ikke præcist hvor mange man vil skulle være fremover, men i videoen er de fire trænere og det siger os ikke så meget, siden mange legendaries let kan tages af fire trænere også.

Lettere og billigere at udvikle Mega Pokemon

Fremover vil man også kunne udvikle Mega Pokemon fra raid-skærmen, hvor man før skulle helt ud af raidet for at udvikle. Det er noget der har været snakket om længe og det er fedt at det endelig kommer.

Derudover bliver det sådan at hvis du allerede har udviklet en Mega Pokemon vil du ikke skulle betale med mega energy igen for at udvikle den næste gange.

Der bliver dog lavet en nedkølingsperiode inden en Pokemon kan udvikles gratis igen. Vil man udvikle den igen hurtigere, skal man dog bruge mega energy.

Mega levels

Der indføres også mega levels som vil fungere næsten på samme måde som buddies.

Man får altså flere fordele afhægigt af hvor mange gange man har mega-udviklet en Pokemon.

Fordelene kan være bedre chance for at score XL candy eller lignende. Disse fordele gælder så længe en Pokemon er mega-udviklet.

Disse nye funktioner gælder også for tidligere mega-udviklede Pokemon.

I videoen herunder fra Niantics udviklingsafdeling kan du høre om alle opdateringerne:

Back To Top