Tab dig ved at spille computerspil

motion med virtual reality

Tab dig ved at spille computerspil

Det lyder måske for godt til at være sandt, men i dag er der faktisk mange forskellige måder hvorpå du kan tabe dig, imens du spiller computerspil. I dette indlæg vil vi komme ind på, hvordan du kan gøre det, og hvilke spil du kan spille!

Pokemon Go

De fleste spillere ved nok godt at man kan spille Pokemon Go, hvis man ønsker at tabe sig. I Pokemon Go er der nemlig nogle opgaver, som kræver, at man bevæger sig for at løse dem. Man bliver derfor helt automatisk tvunget til at gå nogle gode ture, hvis man gerne vil langt i spillet.
Udover de forskellige opgaver, som spillet byder på, så kan man i Pokemon Go fange forskellige Pokemon i forskellige områder. Derfor er det en god idé ikke kun at spille spillet det samme sted hele tiden. Vil man gerne have en Pokemon der hører til i vandet, så vil man eksempelvis være nødsaget til at være tæt på vand.

Ingress

Ingress er storebroderen til Pokemon Go og handler mere om at vinde territorier mellem portaler (stops og gyms i Pokemon Go) end om at fange ting i det fri. Til gengæld er der også brug for at bevæge sig i spillet, så det er næsten lige så godt til at opfordre til motion som Pokemon Go er.

Beat Saber

Hvis man ikke er så glad for at gå ture, så kan man tage andre spil i brug. Det kan eksempelvis være spillet Beat Saber, som er et spil der er lavet til VR. I Beat Saber skal man med to lyssvær ramme ”kasser” med pile, som er lavet ud fra beatet i en sang. Deraf navnet Beat Saber.
Når man bliver rigtig god til spillet, så kan man klare de fleste baner uden at bevæge sig særlig meget. Men det er ikke ens betydende med, at man ikke kan tvinge sig selv til det. Derudover er der lavet specifikke baner målrettet træning, hvor man bliver påtvunget at squatte og meget andet.

Andre VR-spil

Beat Saber er ikke det eneste spil i VR, hvor man bliver tvunget til at bevæge sig. Derfor kan det være en god idé at få fat i et VR headset, så man kan prøve de mange sjove spil, og samtidig blive klar til sommeren. Ja, hvem ved, måske kan man i år få fat i nogle af de lækre babes, som man ser på stranden.

Uanset hvad årsagen til at man gerne vil tabe sig er, så er der altså mulighed for at gøre det på en sjov og utraditionel måde ved at gøre brug af computerspil og mobilspil.

Det vigtigste er blot, at man finder et spil, som man synes er sjovt, så man kan fortsætte med at spille det.

Back To Top