Spil Pokemon Go med børnene i det fri

Spil Pokemon Go med børnene i det fri

Hvis du ikke har levet under en sten de sidste par år, så har du helt sikkert hørt om Pokemon Go. Enten kender du nogen, der spiller det, eller også har du måske bare hørt, at det skulle være ret populært. Det er nemlig også et spil, der er ret smart, fordi det et en kombination af et sjovt spil og at komme ud på nogle gåture. Derfor kan du med fordel også involverer dine børn i dette spil. Det er særligt en god ide, hvis du synes, at I mangler noget at lave sammen, og hvis du derudover også synes, at de trænger til at komme lidt mere ud i den friske luft. Så prøv det af og se, om det ikke nok skulle være en hyggelig aktivitet for jer.

En god måde at bruge tid i naturen på

Selvom Pokemon Go jo teknisk set er et spil, der foregår på telefonen, så er det faktisk sjovest at spille det, hvis man får bevæget sig rundt en masse steder på. Og som de fleste nok ved, så kan rigtig mange børn lidt alt, der involverer spil på computer og telefon, så det er faktisk en rigtig smart måde at få dem til at bruge mere tid uden for på. Frisk luft, sjov og sammenhold med familien – det er tre gode ting på en gang.

Hvis du gerne vil begynde at tage dine børn med ud i det blå og spille Pokemon Go sammen, så skal du måske lige starte med at tage et kig på denne side, så børnene altid har den rette påklædning på. Sådan en tur kan nemlig både foregå i regnvejr og lækkert solskinsvejr, så det er vigtigt, at børnene altid er klædt godt på.

En fælles interesse er altid godt

Når alle i familien har forskellige ting, de går og laver til hverdag, så er det rigtig dejligt at have nogle ting, som man kan være fælles om, og som man derfor kan bruge som en slags kvalitetstid. Hvis man lige en halv time hver eftermiddag bruger lidt tid på at gå en tur sammen og spille lidt Pokemon Go har man altså et ret skønt øjeblik hver dag, hvor man bruger tid med hinanden på noget, som alle synes er hyggeligt. Og det er en rigtig god ide!

Back To Top