Husk en god arbejdsstilling

Husk en god arbejdsstilling

På Reddit er der, lige nu, snak om at man kan få ondt i nakken af at spille for meget Pokemon Go!

Det er selvfølgelig ikke på grund af selve spillet eller at man kaster pokeballs, men fordi man ofte går med hovedet ned i skærmen i lange perioder ad gangen. Især hvis du går i et område men mange spawns, så du hele tiden kigger på skærmen, kan det være et problem.

Til community day skal du være ekstra opmærksom hvis du bruger alle tre timer på at fange Pokemon.

Hvad kan man gøre?

Det vigtigste er at kigge op fra skærmen ind imellem. Du skal i forvejen holde øje med hvad der sker foran dig og ved at kigge op på omgivelserne eller op i luften hver gang du har fanget en Pokemon, gør du meget for din nakke og holdning.

Hvis du går sammen med andre, kan I også aftale at kigge på hinanden når I taler sammen, så det ikke kun er skærmen, der bliver kigget på.

Også andre steder end på gaden

Uanset om du spiller meget pokemon-go eller lidt, så kan man ikke bevæge sig rundt udenfor i sin jagt efter Pokemon hele tiden.

Hvis du er ung og bruger en anden del af din fritid på gaming eller du har et kontorjob, så er det vigtigt at tænke i at sidde i en ergonomisk kontorstol. De mange timer foran skærmene, uanset om det er en gamercomputer eller på kontoret, så er det hårdt for kroppen. Hvis man sidder ned i mere end 6 timer dagligt, så laver man et unødvendigt hårdt pres på ens organer.

 

Uanset om du er til brugte kontorstole eller køber en spritny stol, så er det en god ide at tage et kig på en forhandler der forhandler begge dele, da man lige så godt kan være heldig og finde et godt tilbud på en brugt stol.

Læs mere om ergonomiske kontorstole her.

Back To Top